BMW povlači motocikle zbog problema sa kočnicama

Bez autora
May 19 2010

Zbog neispravnosti kočionog sistema nemački automobilski koncern BMW planira da opozove 122.000 motocikala marke "K1200 GT", što je već drugi takav slučaj u poslednje dve godine.Autogigant "Bayerische Motoren Werke AG" (BMW) namerava da povuče 122.000 motocikala "K1200 GT" zbog moguće greške u kočionom sistemu, odnosno zbog opasnosti od curenja kočionog ulja. Ovu informaciju potvrdio je predstavnik koncerna Rudolf-Andreas Probst. Svi motocikli koji su predviđeni za opoziv proizvedeni su u periodu od avgusta 2006. do maja 2009. godine.

BMW povlači motocikle zbog problema sa kočnicamaZbog neispravnosti kočionog sistema nemački automobilski koncern BMW planira da opozove 122.000 motocikala marke "K1200 GT", što je već drugi takav slučaj u poslednje dve godine.

Autogigant "Bayerische Motoren Werke AG" (BMW) namerava da povuče 122.000 motocikala "K1200 GT" zbog moguće greške u kočionom sistemu, odnosno zbog opasnosti od curenja kočionog ulja, prenela je agencija DPA.

Ovu informaciju potvrdio je predstavnik koncerna Rudolf-Andreas Probst.

Svi motocikli koji su predviđeni za opoziv proizvedeni su u periodu od avgusta 2006. do maja 2009. godine. Motocikli sa greškom u kočnicama su prodati širom sveta, dok je u Nemačkoj prodato 24.000.

BMW je slične probleme već imao pre dve godine, kada su motocikli povučeni u servisne radionice takođe zbog opasnosti od curenja kočionog ulja.

Najpoznatiji nemački proizvođač motocikala je uveren da će sada uspeti da definitivno reši ovaj problem.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik